I was dreaming of the past and my heart was beating fast

hejsan

Mitt lov har nu kommit till sitt slut, så sorgligt :( Imorgon är det måndag och jag måste kliva upp för att gå till skolan och ännu en vecka med läxor och prov väntar sig. Hmm, jag är inte alls pepp kan jag säga, hade lugnt kunnat ha lov en vecka till.

Aja, Idag händer väl inte så mkt heller. Ska till min farsa iaf, men de är ikväll. Måste snart ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten som mamma bad mig att hämta, hmm jag vet inte ens vart jag ska gå HAHA. Jaja det löser nog sig ;)


nae man längtar ju inte direkt..

Ha en fin söndag alla
Puss
Erika


Jag skulle vara någon annan om du fick önska

Hejsan

Lördag idag. I torsdags kom ju Julie, Rebecca och Michaela hit. Vi åt tacos som vi lagat själva, sen resten av kvällen satt vi och tittade på tv och snacka en massa om allt möjligt. Trevligt trevligt :). Fast kan säga att vi låg på det mest osköna sättet någonsin och ingen av oss fick nog inte sådär riktigt mycket sömn elr så. Så idag var det riktigt skönt att få sova ut i sin egen härliga säng <3

Idag har jag inte gjort så mkt, var nyss hos min morbror och snacka lite med han. Jag ska bo i hans lägenhet själv nästa helg och passa hans katter så han visa mig lite saker och så bara :)


Rebecca, alice, michaela, julie och jag <3

Ha de bra
Puss
Erika

Du tror du är fri men du är lurad

hej

Hade väldigt kul igår. När sandra och ana kom hit så öppnade ana sina presenter som vi köpt till henne, sen lite senare tog vi bussen till laserdome. Guud, laserdome är överkul ändå haha, vi kriga som fan ;). Efter laserdome åkte vi hem hit igen, beställde pizza, gick ner till konsum och köpte varsin chipspåse, gick till pizzerian och hämtade pizzorna sen hem igen och käka och så. Efter det kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, vi chilla nog på mitt rum och lyssnade på musik och allt möjligt. Sen fick vi för oss och dansa och spela in de hahaha, så kul de var :D Sen satt vi datan och hit och dit, pallar inte skriva upp allt vi gjorde ;P Fast kan säga att vi inte klara att vara uppe till fem haha, vi decka typ vid halv tre ;P

Aja, idag kommer Julie, Michaela och Rebecca hit och sover över :). Vi ska laga tacos och nån efterrätt och ha det allmänt trevligt ;).

Här får ni lite bilder från igår.

wäää, sexy ;)

ana tror hon äger min säng elr nått -.-

skål

chips är gott :D

<3

(L)

Puss
Erika

12.24

Hejsan :)

Idag händer massa kul. Snart kommer Ana och Sandra hit, vi ska fira anas födelsedag (hon blev 16 för nån vecka sen). Vi ska till laserdome och nörda oss där haha, sen blir det hem hit igen och käka pizza och göra massor annat, sen sover dom här ;) Planen är att vi ska vara uppe till 5, hmm får se om vi klarar det haha.
Bilder kommer antingen imorron eller på fredag :).



halvgammal bild på oss, love<3

Ha de bra
Puss
Erika

only when you have nothing you are free to do anything

Hej!

Längesedan man skrev. Är lov och allt så man borde väl ha all tid i världen men men. Hoppar man några dagar glömmer man det sen. Mycket som händer nu, både runt omkring mig och i mitt eget huvud. Haha, det där lät psyko men jag hoppas ni fattar. Idag skulle jag till gymmet men jag är förkyld... igen... (eller ja.. det har blivit värre, igen) så jag hoppar. Kanske man blir frisk någon gång. Patrik kommer senare, han ska sova här. :) Imorgon ska jag luncha med Felicia, Sanna och Linus på thaithai och sedan kommer Agnes hit. Hon ska sova här och vi ska mysa med film, PRAAAAT (fyfan ett år sedan vi sågs!!!) och äta godis. På fredag hoppas jag att jag är frisk nog att gymma och så ska jag se bio (Shutter Island) med Felicia och ev. fler. Och på lördag ska jag gymma med min älskade kusin. :D
PUSSEN,
Sofie

The world was on fire no one could save me but you

hejsan

riktigt dålig uppdaterning här på bloggen ja, ska försöka att förbättras!

I alla fall, nu är det lov för oss här nere i söder, riktigt skönt! :)
Idag händer de väl inte så mkt, bara ta de chill. Resten av veckan blir de att vara med kompisar, övernattningar och annat kul :) bilder kommer att komma upp här på bloggen.

Aja, jag har inte så mkt mer att skriva, skulle bara visa att jag lever hehe ;)
Ha de fint.


gud vad jag saknar sommaren <3 längtar som faen.

Puss
Erika


alla hjärtans

Hej bloggen.
.
Tänkte dra mig till sängs men ville bara uppdatera lite snabbt. Igår var jag med Vicky, först var vi här och tog det lilla lugna men sen gick vi till henne när det blev dags att laga mat. Ner till konsum vandrade vi och handlade en massa och sedan blev det morotsbiffar och klyftpotatis till mig och 'kött'färsås med spaghetti till Vicky (när jag är med henne äter jag vegetariskt, passar på, för det finns mycket gott). Vi kollade på What happens in Vegas och den var riktigt härlig! Sen ringde Macke och Jocke från min gamla klass och hade tråkigt och undrade om de kunde komma, vilket gick bra. Så resten av kvällen artade sig i trevligt chillkrök. :)
Idag var jag hos Patrik. Fick äntligen träffa honom, han har ju varit sjuk osv. Vi hyrde Wolverine, mös, åt, tittade på filmen och ja, hade det mys helt enkelt. Myspatrik. :)<3 Fick finaste rosen och en sten där det står I <3 U på av honom. Själv hade jag inte hunnit köpa någonting, men jag får göra det till vår månadsdag. ^^
Lyckad helg!
.
PUSSEN,
Sofie
Adina, Rebecca och jag innan förfesten i torsdags. :)

födelsedagspresent?

me want!


 

Kan ju önska mig den i födelsedagspresent och hoppas på det bästa :)

Puss
Erika


why's whats best for you, always the worst thing for me?

Hej!
.
Ehm.. var ett tag sedan. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Onsdags var det skola och träning, tog en halv mils loppet på löpbandet för första gången och tränade underkroppen. Igår var det feeeest, after ski party genom skolan då. På slagthuset och förfest hos Rebecca. Det ägde såå jäääkla hårt! Sjukt underbar kväll alltså. Kommer bilder. Idag har det varit skolan och franska prov (sovit tre timmar i natt = död) och sen drog jag till gymmet. Blev en halv mil idag igen och överkropp sen hade jag turen att få skjuts av papa hem. När jag kom hem så tog jag en banan (även om det sägs BANANAS ARE NOT GOOD FOR YOU AFTER WORKING OUT i den reklamen ni vet..) och mackor och nyyponsoppa. Nåja, sitter här nu. Ikväll kära vänner, ska Vicky och jag träffas. Jag vet inte var men förmodligen här. Blir mysmys! Behöver städa sen Adina och Felicia sov här igårkväll. Hohojaja.
.
I somras.
.
PUSSEN,
Sofie

Vad vill du känna när någon tagit din makt?

hejsan

Usch, hemsk dag. Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt. Så skippade skolan idag för att vara hemma och vila så jag kan bli bättre tills imorron. Har typ sovit hela dagen sen tittat på tv. Kul va? nej inte direkt. Hoppas verkligen att jag blir bättre tills imorron, nationella i svenska då igen ju, man ska skriva en uppsats. Och nu kom jag på att jag inte har något att äta elr så att ta med mig, shiit. Vi ska ju sitta där i tre timmar ju, jag måste ha något med mig, annars kommer jag dö. Hmm, måste nog dra mig ner till konsum nu, buhuuu vill/pallar inte :'(


Tummen ner för att vara sjuk :(

Puss
Erika


Heaven doesn't seem far away anymore

hej

Tisdag idag, vaknade med att jag knappt kunde andas genom näsan, huvudvärk och riktigt ont i halsen, hmm inte alls kul. Men gick till skolan ändå i och med nationellaprovet, inget att böla för bara att kämpa på. Nationella gick faktiskt bra, det var inte så svårt och jag blev klar ganska snabbt så jag slapp stressa på slutet och så.
Direkt efter nationella så var det matte, där hade vi matte-diagnos och den var riktigt lätt så jag gjorde den på typ 10 min och efter man var klar så fick man gå. Sen har dagen flytit på som vanligt, men just nu känns det som om mitt huvud ska sprängas vilken minut som helst :/.

Efter skolan så tog jag i alla fall bussen hem, slängde mig i soffan och kolla på tv, sen käka jag nyss och nu sitter jag här. Skulle egentligen dansat idag, men jag mår så jävla kasst så jag palla verkligen inte. Lite synd faktiskt, för det var första gången idag sen uppehållet och de skulle vara kul att träffa alla igen <3 men men, nästa gång :)



Puss
Erika

Salut le chauffeur d'autobus

Heeej!
Kom precis hem från skolan + härligaste stunden  i stan med Vicky. Skulle egentligen hem och plugga men she needed me, så vad gör man inte? Möttes på Espressohouse, blev latte, prat och skratt. Efter det begav vi oss till Bikbok, mot Vickys vilja. Jag har inte haft så kul när jag provat kläder på länge alltså. Haha, det var heelt sjukt. kan inte återberätta det på ett rättvist sätt men fyyfan alltså. Köpte iaf två par shorts (här taggar vi för sommaren 10) och klämmor som jag kände mig tvungen att köpa av hon i kassan (men som jag behövde). Bussresan hem var i princip helt tyst.. av skratt. När man skrattar tillräckligt mycket försvinner ljudet ju och där satt vi och gapade. AH! <3
.
Nu ska jag byta om och sen ska jag strax åka till stallet och rida. Är liite nervös men jag försöker trycka undan det. Har ju trots allt ridit i 6 år så jag behöver inte sitta här och fåna mig. Fast jag känner hur mitt hjärta slår.. önskar man hade Silas kvar (min gamla medryttarponny).
.
Lycklig man ser ut! Härligt med sommar och ridning, även om det blir riktigt varmt får jag medge. Silas kunde vara en riktig buseponny och han var stark. Men jag tyckte verkligen om honom!
.
PUSSEN,
Sofie

Hej

Macboooooks i skolan! :D

do you bleed for the fantasy

Hej!
.
Första dagen i skolan efter en veckas ledighet. Kändes smått drygt men med tanke på att vi bara har tre lektioner på måndagar gick det undan rätt kvickt. Eller jag och Rebecca har tre lektioner, de andra har matte A också. ;) Efter skolan begav jag mig till gymmet. ÅH! Vad härligt det var att vara på löpbandet igen. Fått en crush på löpband alltså. Spenderade 30 minuter på bandet och när det var klart ville jag köra mer men tänkte att starta om hela programmet skulle vara lite drygt. Sprang väl 4,5 km eller något. Nästa gång blir det lätt 5 km loppets program! :) Fast gillar manuella programmet mer då man kan ha inställningarna precis som man vill. Har alltid minst 3 i lutning, så man känner det åtminstonde lite. ;) Älskar när svetten rinner och man pumpar Figured you out eller liknande i lurarna. Haha! ;D Idag verkade det dock som en hel skolklass var på gymmet eller något, för det var många där..
.
Efter gymmet åkte jag med 33an till jägersro för att möta upp mamma. Vi gick in på Hööks för att handla ridkläder till mig. Slutade med ett par helskodda beiga ridbyxor, ridstrumpor, ett spö och såklart en ny hjälm. Behöver nya stövlar eller chaps också men gillade inte några av de på Hööks. Ska kolla granngården!
Sen begav vi oss till Stadium, handlade en rosa sportbehå från Champion och ett par svarta löpartights från Nike. Nu jäääävlar! ;)
På Bokia hade de fått in Skriv om och om igen, som jag letat efter så mycket. Ett exemplar kvar. My lucky day or what? Farmor sponsrar med den och leggins pågrund av min skada. De klippte ju i sönder mina leggins jag hade under ridbyxorna och de var helt nya. :( Men ja, löser ju sig! :D
.
Väl hemma åt vi vårkyckling (kycklingfile med någon sås och grönsaker i en form eller något... SKITGOTT) och ris. Rostade även några mackor med smör. Farligt gott.
.
PUSSEN,
Sofie

What would you think of me now?

hejsan

Jag veeeeeeeeeeeeeeeet. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Måndag idag i alla fall, ganska chill dag. Varit i skolan som vanligt, sen hem och titta på tv, käka och sen plugga jag lite matte, matte-diagnos imorron så vill vara lite påläst :). Imorron har vi även nationellaprov i svenska, woosh, lite nervös faktiskt, men de går nog bra får jag väl hoppas (a)
Vissa i min klass är i alla fall lite roliga, vi får ju ha dricka och käk med oss till proven, så var det en kille i min klass som sa att han ska ha värsta pizza och burger king mat och allt sånt, och komma med typ två fulla konsum påsar i handen, hahahaha, galen :D


This has been a good day :)

Puss
Erika

lilla hjääärtat jag tääänder så på diiig...(8)

Hej!
Vaknade här med Vicky i morse. Denna dagen har gått i det lugna tecknet, för att uttrycka det så. Jag har mestadels tittat på tv. Haha, fy vad seg dag. Både Vicky, Erika, Natalie och Patrik hade annat att göra idag och sen orkade jag inte fråga mer. :) Bestämde mig för en lugn dag.. Nu är jag iaf taggad inför en späckad vecka. Även om det innebär mycket plugg och träning. Men det ser jag fram mot. Dessutom var det längesedan jag tog det lugnt på riktigt. Denna veckan har varit rätt chill, speciellt efter tisdagens olycka. Måste förresten handla  ny hjälm imorgon så jag kan rida på tisdag. Pepp pepp pepp! :D
:D Älskar denna!
.
PUSSEN,
Sofie

It was like too much coffee

Hej!
Var tog all min energi vägen? Ja det kan man ju fråga sig. Är helt slö och trött och orkar ingenting idag. Skulle ju kanske till gymmet men klockan är tre och allt jag åstadkommit är att göra frukost (bra där!), kolla tv, duscha och smörja in mig med brun utan sol. Nu jävlar tänker jag inte vara blekast längre. ;D Så här sitter jag i min morgonrock, inte kommit längre. Snart ska jag bege mig till Vicky. Vi ska laga mumsig mat (veganmat för min lilla vegan) och mumsa i oss vad vi åstadkommit. Ikväll är det melodifestivalen och senare ska hon sova här. Ska förmodligen ner till centrum och handla något gott också. Alltså guud jag måste skärpa mig nu. MEN DET ÄR LÖRDAG! :D
.
PUSSEN,
Sofie
.
<3!

Nobody knows me at all

Hej!
Patrik var här idag. :) Vi mös, vet faktiskt inte vart tiden tog vägen? Sedan åt vi och sen var det filmdags. En riddares historia, trots man sett den så många gånger är den fortfarande rolig och bra, höhö. Vid tjugo i 10 åkte han hem. Han ska spela match imorgon så han kunde inte sova här. Funderar på att dra till gymmet eller något imorgon, kanske inte borde på grund av skadan men jag är riktigt pepp.
.
Sitter och kollar gamla bilder på datorn, kommer upp massa minnen då. Bra och mindre bra. Tänk att växa upp i en icke-digital värld. Har väl sina fördelar det med, men jag föredrar att kunna titta tillbaka i mitt arkiv och verkligen känna känslan från den tiden. För vem saknar inte sommaren just nu? Så vitt ute.. och kallt. USCH!
.
Vickys verk för någon månad sen och NÄ det är INTE puligt med snö!
.
PUSSEN,
Sofie

Fredaaaag!

Hejsan :)

Fredag idag, skönt som fan!

Varit i skolan som vanligt, sen efter det stack jag upp till stan med Sandra, kul som alltid. Haha, vi sitter alltid och skrattar åt såna dumma saker. Men de e kul :D hehe. Vi köpte lite presenter till Ana, och jag köpte även:
*smink
*tights
*borste
*sminkborttaging
*parfym
*diadem
Lite radom saker som jag behövde :)

Är trött som f****n just nu, kmr nog somna snart. ;/ Aja, ska bli skönt att kunna sova ut imorron, har varit riktigt trött i skolan denna veckan.

Asså jag hitta fan inga bilder på denna datan som är okej att lägga in, så här får ni en på mitt fina hår, haha ;)



Puss
Erika

Jag är kär i en ääääängel

Hej!
Igår ville blogg.se inte alls samarbeta med mig så jag skriver  idag i stället. Ljuva fredag! Eller nåja, jag har ju varit hemma hela veckan så för mig är det inte så speciellt med fredag idag. Igår kom Vicky hit, kallas det äkta vän eller vad när hon har med sig tofifee, vindruvor och chips och hoppar rakt ner med mig i sängen. Låg där några timmar och konverserade, lyssnade på musik och åt. Saknat min lilla nizze alltså! :) Idag kommer patrik hit om si sådär två timmar. Tills dess ska jag ha hunnit göra mig i ordning och städat rummet men det löser sig.
.
Macke ringde en liten stund med så jag gick och sköljde vindruvorna medan Vicky pratade i telefon.. ;)
mumsi.. tyvärr har jag ätit upp hela toffifee asken själv, lyckades inte spara till dig Patrik. :(
.
PUSSEN,
Sofie

made me feel like I won

Hej bloggen!
Helt okej med mig här i stugan. Fläskläppen är nästan borta, dock blåmärke kvar. Har blåmärke lite varstans i ansiktet och riktigt ont på pannan och ovanför på huvudet. Så trycker jag där, borstar håret eller gör ansiktsuttryck som att le, lyfta ögonbrynen osv så gör det svinont. :( Men ryggen och nacken känns OK, då och då får jag ont.
.
Idag sov jag till 11. Skulle egentligen varit Vallåsen idag men nicht, inte för min del iaf. :C Åt frukost med mamma, läste lite franska och började på en engelsk bok jag fick av farmor i julklapp. Ska förmodligen städa garderoben sen också och så ska jag ringa Vicky. Saknar henne. :(
.
Langar en bild på Bellas outfit på ELLE-galan. Sjukt inspirerande!
PUSSEN,
Sofie

När man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont

hej

Dålig uppdatering från min sida jag vet, men har inte haft något speciellt att skriva om så.
Men läste typ nyss sofies inlägg, guuud, hade jag vetat detta hade jag varit orolig som fan, men krya på dig gumma (L)
 

När jag vaknade idag så kändes allt helt konstigt, vet inte varför. Kom egentligen tio minuter försent till första lektionen men i och med att min lärare också kom försent så gjorde de inget :) Sen var det dags för so, jag gillar so-lektionerna nu för tiden hahaha (a) aja, sen a-pass, sen hade vi gympa, siiick. Sjukt kul var det, vi hade volleyboll och alla kriga haha :D
Sen hade vi lång rast, när man kom tillbaka till skolan efter de så var de kaos, typ polisbilar överallt, alla ungar var helt uppspelta typ. De hade varit värsta slagget.
En kille i min paralell klass berättade iaf hela historian sen på matten. haha, lite komiskt var det också.

Snöstorm idag IGEN, asså vi har fan en meter snö nu, jag vill inte :'(
Aja, sen när jag kom hem så tog jag de lugnt bara, titta på tv och så och nu sitter jag här :)

Asså den här dagen har varit helt sick.

Ni får ha de så bra.
Puss
Erika

3 Februari 2010

Hej!
Igår på ridningen blev ingenting som jag förväntat mig. Var peppad, skulle vara hoppning, hade fått byta mellan olika hästar och hamnade slutligen hos Romeo. Hade aldrig ridit honom innan och sett hur han alltid stökade och busade med andra ryttare. När vi värmde upp i galoppen och allt flöt på stannade han plötsligt och började sparka bakut och bocka. Jag som stod i lätt sits i galoppen (ni som rider vet att det är att man står upp lätt framåtlutad i sadeln) hann inte få koll på balansen och luta mig tillräckligt mycket bakåt. Höll mig kvar en stund men då han bockade ordentligt och sparkade bakut flög jag över hans hals och landade på huvudet och nacken. En smärta spred sig genom hela nacken och ryggen och jag skrek. Jag vet att man inte får skrika i ett ridhus för man kan skrämma hästarna men det gjorde så sjukt ont så jag minns hur jag vrålade AAAAAAAAJ. Min ridlärare skrek LIGG STILL, LIGG STILL hela tiden och kom fram till mig. Hela nacken och ryggen gjorde så ont och jag kände hur jag slagit mig i ansiktet och hur bland annat min läpp svullnade upp. Han frågade lite frågor och sedan så ringde han ambulansen. Låg där och hade riktigt ont, grät och var så sjukt rädd, skador på nacke och rygg är absolut inte att leka med, som alla vet. När ambulansen kom var de försiktiga med att rulla över mig, spände fast mig på båren och lyfte in mig i ambulansen. Hon som var med mig i ambulansen var jättetrevlig men jag låg bara och stirrade upp i taket och såg hur den blå sirenen blinkade utanför. Kunde inte röra mig alls för jag var fast med nackkrage och liknande.
Väl framme på akuten var där massa läkare i akutrummet som gjorde olika tester. Jag som knappt kan titta på en nål utan att få panik i vanliga fall rörde inte en muskel när de satte dropp och tog blodprov. Plötsligt inser jag att de klippt av mig kläderna och känner och klämmer. Ont här? Ont här? Fick på mig en ny krage och blev fastspänd som en räka på en bår för röntgen. Låg och blundade och tårarna bara rann, så rädd och så ont och dessutom ingen nära som var med mig.Var skiktröntgen och fick kontrast insprutat i blodet. Ni som gjort det vet hur jäkla obehagligt det är. Känns som man brinner under huden, blev bara varmare och varmare och jag fick svårt att andas. Trodde jag skulle sprängas ett tag. Röntgen tog sin tid men när jag rullades ut därifrån var mamma, pappa och Tobbe där och väntade på mig. Jag kunde inte röra mig så jag låg bara och blundade och märkte hur oroliga de var och när mamma tog min hand så började jag gråta igen.
Låg inne på observation och väntade på röntgenbesked i en och en halv timme. Tål att tilläggas att ligga fastspänd totalt med krage och allt och stirra upp i taket inte är det roligaste och dessutom ligga på sin toffs som gör ont, gjorde timmen/arna lång. När min kirurg äntligen kom var det positiva besked. Puh! Så glad jag blev. Ingen fraktur och ingen blödning. Dock kan det vara muskelskador som de inte ser på röntgen och jag ska ta det lugnt. Innebär ingen Vallåsen eller idrottsdag för mig. :(
Men om man tänker på att risken för förlamning var med mig hela tiden så är jag så sjukt tacksam. Måste haft änglavakt som klarade mig undan fraktur, förlamning och blödning. Har ont i rygg, nacke, ansikte, panna, huvud idag men det är inget jämfört med alternativen.
Många frågar mig om jag ska fortsätta rida. Jag har alltid vetat att ridning är en farlig sport, det är ju vilda djur som är flera gånger större och tyngre än mig. Det har inte hindrat mig och det kommer inte att hindra mig från att fortsätta. Kommer dock inte rida Romeo fler gånger, såna hästar tycker jag är obehagliga. Vanligtvis sitter jag kvar men det var en kombination av lätt sits, plötslig avstanning och chocken som fick mig att flyga av. Man hinner ju tänka i någon halv sekund innan man flyger av och jag tänkte att 'shit nu ramlar jag på huvudet, tänk på att dra in nacken'. Det är nog det som räddade mig, för även om jag fick en ordentlig smäll hann jag dra in lite och på något sätt mjuka av med något liknande en kullerbytta.
Min hjälm är helt sprucken på hela baksidan och bara man trycker lite på den knakar den. Man brukar säga att man då och då ska ha hjälmen mellan knäna och trycka åt, knakar den kan det vara spricka. Bara jag höll den med mina händer knakade det riktigt ordentligt. Tack och lov för hjälm och säkerhetsväst. Utan de två skydden vet jag inte vad som kunde hänt alltså. Fyfan..
Jag kan störa mig på att jag inte höll mig kvar, dumma häst. Kände mig även taskig mot alla andra i gruppen som inte hann hoppa så mycket men när jag sa det till min pappa så sa han att jag skulle skita fullständigt i dem och så frågade han mig om vad jag tänkt om det hänt någon annan i gruppen. Det är ju sant, jag hade inte blivit arg såklart, mest förskräckt och orolig.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Patrik ville komma hit men det förbannade snövädret gör att tågen inte går som de ska eller inte överhuvudtaget. :( Men vi ska ses på fredag i stället. <3 Får dra hit någon kompis i stället.
Tänk om jag hade blivit förlamad... klarar inte ens av tanken..
För er som inte vet är det ungefär såhär det ser ut när en häst bockar och sparkar bakut. Tänk det några gånger på rad dessutom. Som ni ser så är han som rider på väg att flyga av på bild ett, lite liknande hur jag flög av och sedan landade på huvudet.
.
Bilder från google såklart.
.
Varning för jätteful egobild. Tog när jag kommit hem i sängen och slapp krage. Finns värre på mammas mobil när jag ligger fastspänd med krage och skydd och allt som en räka men där ser jag ännu hemskare ut så jag tror inte jag visar de här. Men ni får iaf en bild över vad jag menar med fläskläpp haha.. :(
PUSSEN,
Sofie

You got a secret I can't keep

Hejsaaan!
Blev inget IKEA :( Var tvungen att städa rummet och sen ska jag ju iväg och rida om ett tag så det hade blivit stressigt. Ute är det snöstorm. Lillebror kom nyss hem och sa att det ska bli det värsta snökaoset denna vintern idag. Kul att åka med lokaltrafiken till stallet då.. :/ Och hästarna kommer förmodligen vara helt galna eftersom det är så kallt ute och vi dessutom ska ha hoppning. Nåja, jag ska iväg och rida.
.
Så när jag städat klart blev jag sugen på pannkakor så jag letade reda på ett recept och började laga dem. :D Det blev jättegott och jag lyckades bra hoho! Första och andra gick i sönder lite men övriga blev hela och fina. Duktig man är! :D
Mumsiii!
.
PUSSEN,
Sofie

Unable to connect to spotify. Trying to connect...

Hej!
Vilken galen natt alltså! Vaknade sovande på diverse håll i min säng med armar och ben lite överallt då och då. Drömde konstiga men roliga drömmar som jag inte kommer ihåg och det var så skönt att sova. Vaknade halv 11. Åt frukost och fick sms av Rebecca. Så nu ska vi till IKEA och äta köttbullar haha. Måste bara hoppa in i duschen och slänga på mig något från garderoben. Imorgon ska jag fika med Fellibelli i stan och så ska jag köpa träningskläder och skor. Längtar! Har vägrat vinterskor i hopp om att vi ska få en varm vinter. Just denna vintern så blir det som kallast på 20 år och nu ger jag med mig. OKEJ JAG KÖPER VÄL ETT PAR VARMA SKOR DÅ! Börjar bli lite drygt med converse. Har iofs mina stövlar jag köpte i höstas men stövlar som inte är fodrade är inte heller så varma. Dock mer vattentåliga än converse. Nåjaaaa ska bara hitta ett par vinterskor. De flesta är så fula. :(
.
Nädu jag borde nog bege mig nu.
.
PUSSEN,
Sofie

I'd give up coffee and cigarettes, I hate to say it hasn't helped me yet

Hej!
.
Sitter just nu hemma hos Patrik vid hans dator medan han är i skolan, höhö. Vi vaknade vid 7 och åt frukost och så och sen så gjorde han sig i ordning medan jag la mig i sängen igen och tittade på. När han drog vid tjugo i 8 så somnade jag så småningom om igen. Vaknade vid halv 11, satte mig vid datorn och läste bloggar, taggade AV bilder på facebook sen festen, suck. Herregud vad man kan se ut alltså! Hoppade (nej inte bokstavligt talat, Erika) in i duschen och ja nu har jag fixat mig, förutom håret, och sitter här. Tror Patrik slutade vid halv 2 så han är väl hemma om 2 timmar. Vet inte om jag ska gå upp och ta något att äta, de sa ju att det var okej men det känns sådär att trippa upp i hans kök och leta mat liksom. ;D
Igår så mös vi, spelade wii, åt, kollade på wallander och somnade så småningom. :)
.
Skulle egentligen träna idag, men nu sitter jag ju häääär. Så antingen ikväll, fast jag tror det blir för sent, eller så kör jag killer-pass imorgon. ELLERNÄH... har ju ridning imorgon, får bli killer-pass på onsdag. :D
.
Några bilder, snygga eller mindre snygga. Från festen i lördags.



Sandra, min vapendragare och partner in crime! :D<3

På gott och ont.. herregud..


PUSSEN,
Sofie

RSS 2.0