HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET

Hej allihop!
Som ni ser har Erika redan beskrivit fredagen i stora drag och lagt in bilder hehe. Igår var jag iaf på Ronjas 17-årsfest och det var grrrrymt! Bästa på länge. Vill bara daaaaaaaaansa nu alltså fifan. Började med att cirka 20 tjejer samlades och åt middag i form av olika pajer hos Ronja och umgicks. Någon timme senare var det dags för efterrätt, frusen vaniljvisp med daim och hallon till... muums! Vid 9-tiden började pågarna droppa in. Sedan var det dans och härligheter hela natten lång. Jag och Sandra fick för oss att hoppa på studsmattan i Ronjas trädgård sådär 1 på natten och den var ju täckt med snö och is. Så iförda några randomskor och endast klänning hoppade vi upp. Haha, så epic! Det gick sådär kan jag ju säga, sen kom Pär (tror jag han hette) och gjorde massa bakåtvolter för att stila. Lol, vi var lika bra. :D Vid 3 kom jag i säng hemma hos Ronja, då hade Sanne somnat i Ronjas säng med alla kläder på i någon konstig position. Pratade lite med Sandra innan jag sjönk in i en lullig dröm av dans och musik. När jag vaknade var det riktigt kallt i rummet, på med tjocktröja och somnade om. Åkte iaf från Ronja idag vid halv 1 tiden. Första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen och nu sitter jag här.
.
Ska snart hem till Patriiik i Eslöv så ska fixa mig litta. Ska packa också för jag ska sova där, har ju ingen skola imorgon. Dock har han det så jag ska stanna ensam i hans hus tills han kommer hem, haha, hoho, får se hur detta slutar. Hoppas på jacuzzi ikväll hihi.
.
PUSSEN,
Sofie

31/1-10

hejsan

Dålig uppdatering här på bloggen, måste förbättras.
Aja, i helgen har man inte gjort något speciellt, sov hos sofie i fredags, vi hyrde en dålig film, käkade gurka med dippa och satt vid våra datorer hela kvällen. Mysigt.

Igår gjorde jag inte ett skit, tog det bara lugnt, skönt faktiskt.
Idag blir det hem till pappa, om vi kommer nå vart, de är ju värsta snöstormen ute, hmmm.

Här är lite bilder från i Fredags ;)



sofie tror hon är något med sin procivitas-kofta :(

gör oss redo för snöstormen.

Jag är redo. haha lol på bilden.

sofie också.

out in tha stooooorm

nästan sorgligt ju :/

-.-

Gurka är gott (y)

lol sofie :D

vilken ska vi ta?

äsch vi tar båda ;)

påväg till gräddfilen :)

goodiiiiiiiis

my skillz ;)

sofies skillz?

oh yes we are ;). Jag ser en aning galen ut, men skitsamma :D


Ha en bra söndag alla :)
Puss
Erika


when i see you again

Hello!
Idag har jag varit på en lektion i skolan,sedan var samhälle och idrott inställda och jag skippade franskan. Åkte till gymmet såklart och idag var Olivia sugen på att hänga med. Blev springa som vanligt och maskiner, skrattade jävligt mycket med Olivia när hon försökte göra vissa maskiner. Blev kanske inte det mest ansträngda passet hittills men lätt ett av de roligaste hahaha! :D Sen när vi kände oss klara låg vi och snackade på varsinn matta i stretchrummet och blandade sjuka idéer. Sen var det dags att bege sig hemmåt, träffade Martin på buss 1 när jag bytat. Somnade på 32an om och om igen. När jag kom hem lagade jag något att äta, det enda jag kan typ.. tur man har Patrik ;D Det blev iaf tortillabrödstoast med fyllning. Sabbade ena fjärrkontrollen (eller så tog batterierna slut, vet ej) och fick se på en B-film istället för Oprah.
Vid halv 3 gick jag upp på rummet, startade min underbara värmebrasa, slängde av mig kläderna och bäddade ner mig under mina två duntäcken i min härliga 160 säng. :D Sov och vaknade för kanske en timme sen, så hiiimla skööönt. Varit extremt trött idag och igår, kan bero på att jag tränat 5 dagar denna veckan och inte brukar göra det. Är dock ändring med det nu.
Nu ska jag ner och äta och dessutom så är min älskade kusin och bloggkompanjon på väg hit för en myskväll med film och prat. Blir nog ner till centrum och handla något gott. Är sjukt pepp på gurkstavar med dippa.

PUSSEN,
Sofie

Gammal bild på mig och Erika hahaha :D

have you ever been alone in a crowded room

Hej!
Gick bra idag på gymmet kan ni tro. Riktigt kämpade på löpbandet i 35 minuter  och gud vad jag svettades, för den som undrar. Sen blev det diverse maskiner och även rodd i slutet. Det var kul. :) Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, skrivit mitt cv och ett personligt brev. Ska ut och hitta jobb! :D Av med sminket nu och sen sova!
Och imorgon kommer Erika hit och sover hihi.
PUSSEN,
Sofie

I hate the people that you know

Hej allihop!

Dåligt med uppdatering de senaste dagarna och det har väl sina anledningar egentligen. Sitter iaf i ljusgården i skolan och skriver. Väntar på att Pontus ska sluta skolan, han slutar om ungefär en halvtimme. Han ska gymma och jag ska gymma, så då tyckte han att vi kunde göra det tillsammans. Haha, jaja. Avslutade iaf hela projektet i företagsekonomin idag med redovisning, gick helt okej från min sida men jag tror att helhetsintrycket av vår presentation var rätt bra. Kändes så iaf. Ska bli härligt att komma till gymmet, är riktigt pepp på att springa idag. Igår var jag också och gymmade fast då körde jag mycket av tiden på stepmaskinen och på andra maskiner, inte lika mycket på löpbandet och crosstrainern som vanligt. Ska kanske pierca naveln i mars som sagt så har lite mål med kroppen tills dess. :)
Hämtade ut min zip-hood i skolan idag. Äntligen! Beställde den på julmässan och fick den idag då jag var i sälen förra gången de hade utdelning. Och så att ni vet är denna datorn riktigt skön att skriva på, överhärliga tangenter.
Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt när jag kommer hem, ta det lugnt och äta middag bara. Inga speciella läxor och nu taggar vi för en ledig vecka då halva skolan åker till Avoriaz. Nästa år ska jag nig följa med men detta året var jag inte så pepp på det då man skulle anmäla sig.
Men något vi taggar till är rooooonjas 17årsfest på lördag. Hääärligt att träffa tjejerna igen och många fler såklart. Men framförallt mina härliga maltabrudar. PUSS PÅ ER!
Har funderat lite på att köpa nya träningskläder och rä rätt sugen på Blondinbellas märke Classified, riktigt fint träningsset faktiskt, vad nu alla än tycker om henne som person. :)
Classified Speedy TrousersClassified Speedy Jacket
Där är den jag snackade om.

PUSSEN,
Sofie

Woke up and wished that I was dead

Hej.

Fuck life lite idag asså..
Fucking äcklig snöstorm, damp och ångest :(

 

Erika.


You change your mind, come monday, and turn your back on me

Hej!
Sitter och lyssnar på Jimmy eat world. Har varit hemma i en timme nu ungefär. Om 45 minuter ska jag byta om och åka till stallet. Ridningen är idag denna veckan istället för imorgon, vet inte varför. :) Haft en helt okej dag i skolan, smått dryg kanske men har bara tre lektioner på tisdagar så det tackar man för. Längtar tills jag har köpt boken skriv om och om igen, den verkar vara slut överallt. Är på skrivhumör varje dag och den är full av inspiration och tips. Imorgon är det inlämning av marknadsföringen och redovisning så jag måste öva på min del ikväll och se så att Martin skickat filmen och alltihop. Löser sig nog. Äntligen är det över. Härligt att man är ledig i princip hela nästa vecka, förrutom Vallåsen som jag själv anmält mig till och idrottsdagen på fredag. Men det ska bli härligt med body pump och yoga. Så jag klagar inte. :)
Köpte denna igår på Make up store, cover all mix. Olika nyanser för olika partier. Testade idag och den var bra, använde inte någon foundation utanpå.
PUSSEN,
Sofie

monday monday monday

Hej!
Idag vaknade jag klockan åtta och begav mig till gymmet. Sprang och gick på stepmaskinen. Skolan började inte förän fem över 12 och var i skolan halv 12 för att käka. Efter skolan hängde jag med Adina och Ida till stan och väntade på att fika med Vicky. Klockan 4 blev det grönt te på espressohouse och massa prat. Efter det åkte vi till Coop Forum och hon handlade föda för närmsta tiden. Veganen! Klockan 6 var jag väl hemma ungefär, åt och tittade på vänner och nu sitter jag här. Har gjort fek och chillat. Dags för sängen nu!
PUSSEN,
Sofie

Måndag

Hej :)

Måndag idag, blev att man fick gå upp tidigt, för att sedan bege sig till John Bauer, det var väl helt okej där. Var med på en av klassernas första lektion, som var typ genomgång om olika metoder på hur man kunde slinga hår.
Gillar verkligen den skolan, hoppas att jag kommer in :D
I alla fall.. när dom skulle äta så fick jag och sandra gå hem om vi ville, så vi stack hem till mig, hämtade pengar, gick ner till burger king och handlade hem mat, sen gick vi hem till mig igen och åt där. Efter det satte vi oss vid datan och dog av flabb åt vissa bilder på oss haha ;) Sen tog vi även lite flipp bilder hehe (a)
Och såklart så spelade vi bubble-struggle, hahaha så jävla kul :D

Nu måste jag göra klart ett so-arbete :(
Bilder från idag :)


påväg hem :)

soligt i malmö idag, fast kallt som fan.

en av dom få "normala"bilder som vi tog ;)

hahaha, den bjuder vi på ;)

Ha de bra :)
Puss
Erika


because you get used to it

Hej igen.
Jag kan inte sova, idag heller. 'Vadå heller?' tänker ni kanske nu. Äsch, somnar gör man ju alltid tillslut. Känns bara som en svår kväll ikväll. Både att somna och att hålla sig vaken. Pretty tough asså. Hittade massa gammalt på datorn och minnen strömmar upp till ytan. Bara att pressa ner dem igen.
Längtar till gymmet imorgon. Pumpa. Pumpa. Pumpa.
Jag, Sandra och Felicia på Malta i somras. TAKE ME BACK NOW PLX!
Marcelooo :D Sofieee WHY DONT YOU CALL ME? SOFIEEE!!! Haha åh.. Sandra, kommer du ihåg? Klart du gör! :D
Varma sommarkvällar. Åh! Felicia och jag! När jag ser på denna bilden kan jag känna doften av kväll, varm torr sommarkväll och känslan av att gå på gatorna där, ljuden, klubbarna, vännerna och alla skratt. Åh!
Crêpes med banan och nutella på stranden efter kvällen, mitt i natten. Och kall cola till det. Gissa varför jag och Sandra gick upp i vikt. Men det var verkligen värt det asså. För sååå mysigt vi hade det :D
Sandra och jag på Golden Bay! <3<3<3<3
Sandra, Amanda, jag och Ronja. Mina tjejer det! Tur att Ronja har 17årsfest på lördag så man får träffa er igen. :D <3
.
Ja och så är man fast här hemma i Oxie. Inte konstigt man längtar bort. Ska försöka sova nu. I min I love Malta tröja.
PUSSEN,
SOFIE

she took the midnight train going anywhere

Hej bloggen!
Lite mitt i natten uppdatering sådär. Jag börjar inte förrän 12 imorgon så jag är inte så stressad för att komma i säng. Företagsekonomin är inställd, riktigt skönt. Har ju ingen matte sen då jag läste A-kursen i nian så blir lång sovmorgon. Eller det skulle blivit egentligen men jag ska till gymmet innan skolan och träna. Ska bli riktigt skönt och komma igång med. Planen är att träna varje dag efter skolan utom onsdagar då jag rider. Jag ska ta mig tid till detta nu, brukar alltid bli skolan som kommer i vägen och allt plugg. Har suttit med fek B hela kvällen från och till (företagsekonomi då) och nu känner jag bara att nää.. jag ORKAR inte mer. Det får bli som det blir helt enkelt.
I vilket fall som helst. Idag har jag varit med Patrik, han sov ju hos mig och vid 11 gick vi väl slutligen upp. Sedan bar det av till entré och vi slutade givetvis på ........ donkan! Svårt att räkna ut? :D Vid halv 5 tog han tåget hem till Eslöv och jag begav mig hem till Oxie. Blidde maud direkt jag kom hem, igen, och jag åt för att vara social. Förutom fek plugg har jag kollat på Johan Falk. Äger hårt!
.
Går och tvättar bort sminket och borstar tänderna nu tror jag. Nattinatti puddingar.
egopics från innan idag.. som sagt.. från och till med pluggandet.
PUSSEN,
SOFIE

24 januari 2010

hejsan :D

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det min namnsdag och alla andra som heter erika haha ;)
Så grattis till mig och alla andra erikor där ute (a)

Tog bussen hem till min morsa innan idag, gjorde lite läxor, sen bakade jag goda negerbullar ;)
blir snart plugg igen, blev inte klar med alla läxor innan så ... -.-


aldrig kul med läxor ;/


mmuuuummmms ;)

Ha en bra söndag!
Puss
Erika

12.23

hellio

Vill börja med att säga att filmen igår var sådär, asså den var helt okej, men den var inte så WOOOW som typ alla säger att den är + den var liiiiite för lång, man höll nästan på att somna vid nått tillfälle, men men, den gick att se i alla fall :).

Idag blir det stan med Julie, trevligt :)
Sen får jag se vad som händer, blir väl antaglingen att vara hemma och ta det lugnt.
Vi tog inga bilder igår, så här får ni en gammal på dom ;)


haha bilden är från i sommras när vi bodde i min mosters lägenhet ensamma,
så fick vi för oss att äta cheescake mitt i natten. (rebecca försöker lukta på
den för hon tyckte inte den lukta så gott haha)

Ha en bra lördag :)
puss
Erika


nattamaud

Var precis ute en sväng med Vicky och satte oss vid de gamla hederliga gungorna i hennes område. Blev prat om ditt och datt och om den 'härliga' håla vi bor i. Nu när vi kom in blev det mer Maryland cookies för min del och bröd för både min och Vickys del. Ska försöka få henne att laga någonting att käka om någon timme eller så. Måste ju äta på om man ska vara uppe hela natten. Spelar tic a tac poker på msn och jag äger henne. Nu är vi partners så då kämpar vi för att pwna datorn. :) HA-HA! VI PWNADE DATORN!!! WOho!! :D
Imorgon kommer Patrik hit och ska sova hos mig. Blir väl mat, film och myys. :)<3
Här ser ni hur lag MÄNNISKA äger lag dator fullständigt. Själv är man ju kingen alltså. Ser alla mina erövringar till höger om min ruta. Rätt många det där ;) Det nördiga är att jag låter stolt med... men ja... kan man vara något annat? :D
Bitterfittaz forever! Vad trodde ni Bff stod för? omg... :D
PUSSEN,
SOFIE!

UNTZ UNTZ UNTZ UNTZ UNTZ UNTZ...

untz untz untz...
Är hemma hos Vicky och tar det lilla  lugna med våra datorer, as usual. Det äger, Vicky sitter och petar på sig själv och sjunger med i Ne-radio. Igår var det fest på Limhamn, ppp. Hade skitkul med tjejerna och finns en del att skratta åt nu i efterhand, haha. Auw! :) Sen sov Felicia hos mig och vi försov oss en timme i morse och fick i princip rusa till skolan. Två onödiga lektioner i skolan, klassade bland annat ut killarna totalt på jeopardy! :D VI HAR GLASSEN! Hade tre timmars håla så struntade i franskan som var på eftermiddagen och åkte till stan med Feliciagumsimumsiii och handlade nya nudie-jeans. :):):):) Äntligen jeeaaans! Iaf, hem och sova. Sov från halv 1 till halv 6 och var fortfarande trött. Åt bakad potatis och fixade stuff och sen mötte jag upp Nizze-beavah på konsum. Handlade untz begav oss hit. Nu blir det Harpan, kungen, DUNKA DUNKA-spellistan och Maryland cookies. Eller ja.. för oss som inte är veganer iaf.
PUSSEN,
untz SOFIE
HEY YO 50-CENT, TAKE ME TO THE BURGER KING! Btw, Vickys version av honom!

18.11

hej!

Fredag idag, alltid skönt :)
Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen tog jag bussen hem till min morsa, käka lite och sånt. Ikväll blir de bio med Rebecca och Julie, kul! :)

Bilder kommer om vi tar några ;)
Här är två bilder på mig som ni kan titta på sålänge, haha ;D




Ha en fin fredag.
puss
Erika


10-01-21

hej.

Dålig uppdatering här på bloggen, hmm

Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt, sen tog jag bussen in till stan, träffade rebecca och tog ut biljetterna till bion imorron, vi ska se avatar :). Sen tog jag bussen hem igen. När jag kom hem käkade jag och titta på tv och så, sen var det meningen att jag skulle göra no-läxan, men jag fattade inte ett skit så jag stängde böckerna och satte mig vid datan istället hehe ... (a)

Idag fick jag även reda på två roliga nyheter, dom ska starta en frisör linje på en annan skola som jag också vill gå på, så nu kan jag ha det som andra val, thank god :D
OCH på måndag ska jag och sandra till John Bauer (mitt förstaval) och "hälsa på", typ vara där en hel dag och titta och sånt, haha jag kommer dö ;(




PUSSSSS (L)

Erika

18 Januari 2010

Hej!
Idag har jag varit tillbaka i skolan igen.. dock ganska chill då vi bara hade två lektioner. :) Fikade på matten med Rebecca, trots att jag egentligen förbjudit mig själv från att fika då jag fikat för 500 den senaste månaden. :'( Sen mötte jag upp Patrik på stationen och så tog vi tåget hem till mig. Vi har mest tagit det lugnt och legat i min säng och pratat och så, kollade på Secret Window också. En av mina gamla favoritfilmer. Sen lagade vi tortellini med ost&baconsås. Jag ansvarade för såsen och mina kockskills är ... nere på under noll alltså. Känner mig klumpig och värdelös i köket haha. Patrik som kan blev lite frustrerad på mig men hehehehe. :D Jobbat lite på företagsekonomin nu när han gick och tänkte bege mig till sängen och läsa en härlig godnattsaga om marknadsföring. MUMS! Fick min första fan-club på facebook idag förresten, haha, Felicia som gjort den. 'Vi som inte kan sova i Sofie Sjöstedts 160 säng', för att jag brer ut mig. :C Snopet! Hahaha! Lilla Felliiii :):):)
PUSSEN,
Sofie
SOOOOOMMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR... NÄR?! :(

Här får du Erika :D

Robert Pattison är inte så snygg Erika..
Här har du vad man kallar snygging:
PUSSEN,
Sofie

16.15

hejsan

Söndag idag, inget speciellt har hänt, sov länge, käkade frukost, tittade på tv, sen satte jag mig vid datan. Ska snart ta och packa, sen käka mat, sen kör min bror mig hem till min farsa.

Imorron är de skola igen, aldrig kul, men måndagarna är chill + vi börjar 09.50 så de lugnt ;)

Nae, ska kanske packa nu? hmm


wooosch, så snygg (a)

Ha de bra.
Puss
Erika

16 Januari 2010

Hej!
Kommit hem från Sälen idag. :( Det var så härligt där ju! Efter en lång och dryg hemresa kom man fram, packade upp och käkade pizza. Höll nästan på att falla ihop för att jag inte ätit något på hela bilresan utom en macka på morgonen. Sen kom Natalie hit vid åtta tiden och nu myser vi och umgås och pratar. Och jag längtar så mycket till sommaren jag med!

Solbränna och sommar :( Saknar!
PUSSEN,
Sofie

10-01-16

hallojs

dålig uppdatering från min sida, jag vet! men men..

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, suttit vid datan hela dagen typ, jag vet, NL ;) haha men jag orkar inte bry mig. Kollat på lite bilder från sommaren 2009, åååh sakna, jag gillar faktiskt vintern och så men jag vill ändå ha sommar nu, ligga på stranden och schteeka, åh så skönt, längta :(

Har inget speciellt att skriva om så här kommer lite bilder från sommaren så alla kan börja längta :D








Ha de fint!
puss
Erika


15 Januari 2010

Hej!
Åh detta har veerkligen varit en härlig dag. Dock var det sämst väder på hela veckan idag, blåste en del och var ganska dimmigt högst upp på fjället. Kändes som näsan skulle trilla av i sittliften, haha. Men jag har åkt från det att liftarna öppnade klockan 9 till klockan 3. Sex underbara timmar i backen. :) Åkte en del med lillebror, sen med pappa och slutligen med farbror Lasse. :D Åker snabbt nu och tänker inte på vad jag gör hela tiden utan gör det bara. Underbar känsla! Kommer sakna detta riktigt mycket hemma i Malmö med vardagen och alla läxor. Samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Sova i sin egen underbara 160 säääng. Muuums! :D Bilderna från idag och mer har jag inte i närheten, så lägger in senare. Ni får två bilder på snyggingen herself istället. ;)
PUSSEN,
Sofie

14 Januari 2010

Hej!
Jag vet att ni alla har suttit spända av förväntning på att få höra hur det gick för mig i Gustavsbacken idag, så därför tänkte jag berätta. ;) Det gick bra! :D Jag  har åkt från toppen nu 4-5 gånger idag. Jag gillar det inte för det är väldigt isigt och brant men jag behärskar det. :D Har åkt mycket idag men mindre än tidigare dagar. Är trött i hela kroppen och har mycket läxor att göra så jag gick in lite tidigare. Blev ändå 4 timmar. Min lillebror, Tobbe, visade mig en väg som är downhill mountainbike på sommaren och där var det skitkul att åka. Massa gupp och gick riktigt fort. Ramlade och flög hahaha så kul det var alltså! :D Imorgon är sista hela dagen här så då ska jag åka heeela dagen, alla timmarna. Backarna på morgonen <3<3<3<3 innan de blir uppåkta. Det bästa är nog Lisa (som är röd, cool jag är va) på morgonen.
.
Har iaf läst alla tre kapitel till företagsekonomiprovet och nu ska jag bara jobba med projektet och skriva en engelska-uppsats och sen är jag inte så efter längre. Antar att det blir engelska-uppsats nu.
.
PUSSEN,
Sofie
Ni får en bild från min 'regnar det?' mapp. Bilder som gör en glad. Denna är så härlig. :)

19.48

hallojs

Idag har de inte hänt något speciellt, varit i skolan som vanligt, sen hem och har suttit vid datan sen dess, käkat emellan såklart.

Just nu sitter jag såklart vid datan och skypar med Martin och Viktor, haha kul som vanligt ;)

Måste egentligen rita en skiss på surrealism till bilden, men pallar inte just nu, gör de snart.


på no:n idag, discoooo ;)

hmm, har gått i dessa skorna hela vintern nu, dom klarar sig finfint ;)

onödiga bilder? ja, men de pimpar upp bloggen lite haha ;D


Ha de fint.
puss
Erika

13 Januari 2010

Yo mates!
Varit inne någon timme nu och tagit det lugnt och duschat. Varit i backen fem timmar idag. Börjar få koll på alltsammans nu, åker blått mestadels och då och då lite rött och grönt. Idag har jag åkt i Gustav, Lisa, Nisse, Mårten, Ida och Lena. Tror det var alla backarna. Provade sittliften upp till toppen av Gustavbacken och sedan åkte vi Mårten ner ena gången och Nisse/Lisa ner andra gången. Lägger in en pistkarta så ni kan se vad jag menar. Imorgon ska vi åka från toppen av Gustav på skidskolan... känns sådär. Men jag kommer klara det, även om det är brant på toppen och isigt. Det är roligare när man känner att man har kontroll för då vågar jag släppa efter och åka fortare och snyggare. ;) Ikväll blir det över till släkten och spela tärning och umgås. Mamma är även inne på att dra till det nyöppnade badet på Snötorget, Experium, och gå på spa och i de olika bastuarna. :D Får se hur det blir.
Kvaliteten blev ju skitdålig. Gustav är iaf den blåa långa med två vägar ner på och Lisa är den röda till vänster.
PUSSEN!
Sofie

12 Januari 2010

Heej!
Varit en lång härlig dag i backen idag. Tog oss an Gustavbacken minus toppen som är röd och isig (som jag låg och grät i första dagen, som ni minns). Gick hur bra som helst. Åkt en del av en röd backe som heter Lisa idag också. Nio var jag ute med mamma och vid halv 1 gick vi in och åt lunch och vilade. Vid halv 3 var vi på skidorna igen och åkte 45 minuter och sedan var det after ski med mamma pappa och några andra i släkten. Pappa bjöd på cider och mamma skojade om att jag inte skulle kunna åka skidor efter att ha druckit cider... suck.. vad tror hon? :( Vid fem lämnade vi after skin och åkte i Gustav och Lisa en stund. Klockan 6 var det show med skidlärarna som hoppade, åkte synkat och så var det slalomtävling. Vissa av lärarna är riktigt grymma, gjorde bakåtvolter osv från snöramper. Hoho! Cirka 6 timmar i backen idag, gotta love it! :D
Inget plugg har det blivit av dock.. orkar bara inte på kvällen. :( 
.
Jaja måste sova nu för klockan halv tio ska jag och mamma möta Simon för morgondagens lektion.
PUSSEN!
Sofie
Rätt gammal bild från början på hösten. Vad härligt med varmare väder och skinnjacka och solblekt hår. :(

home sweet home :)

hejsan

Kom hem för en stund sen, var i skolan, sen hos tandläkaren, usch, gillar verkligen inte tandläkare, men dom tog typ bara foto och titta lite på tänderna sen fick jag gå så de var ändå lugnt. Sen tog jag bussen hem, kändes som en evighet ... men nu är jag hemma i alla fall :)

Snön har börjat falla igen i malmö, hmmm vet inte om jag ska vara glad elr vad, orkar egentligen inte med mer snö så ... jaja jag överlever väl ;)

Nu ska jag göra en uppgift till tekniken, sen blir de väl käk och spinna lite idag igen.

Ni får ha de så bra.
Erika.


tagen nyss, hehe :)

Hjälmen

Bowlingklot, ägg, vad ni vill, vi älskar den ändå.
HJÄLMEN <3<3<3<3
Sofie

22.35

hellioo

Sitter här vid datorn och skypar med martin, viktor och sofie, trevligt ;)

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, var i skolan som vanligt, sen var det hem, sitta vid datan liten, sen käka, sen träna, alltså spinna. Sen duscha jag, sen platta jag mitt lockiga hår, ganska nöjd ändå :)

ja, de va inprincip de jag gjort idag, haha. Inte så intressant kanske men skitsamma ;)


mig i platt hår :)

Sov gott.
puss
Erika

KvälleN i säleN

Hej!
Om min fader inte varit så korkad och struntat i att ta med sladden som man använder för att koppla videokameran till datorn så hade ni fått se några roliga klipp på mig som ramlar fram i backen...hahah. Vi åt nyss middag här och mina föräldrar är så exalterade över denna resa att de för någon timme sedan bokade samma vecka nästa år också. Längtar ut till backen imorgon, ska bli riktigt kul. När jag skulle sova igår kändes det som jag åkte skidor när jag blundade. Gjorde det lite svårt att sova men tillslut somnade jag och sov riktigt tungt.
Nu ska jag strax över till grannstugan där släktingarna har sitt bo och spela lite tärning och umgås.
.
Viktor: Härligt, sjostedtarna.blogg.se är självklara startsidan from now. ;)
Och förresten så är Andreas bäst! Haha! ;D
PUSSEN, 
Sofie
bild från promenix med Martin när snön kommit i Oxie.

Trött i hela kroppen

Hej!
Varit ute i backen hela dagen. Var på skidskola med mamma halv 10, bara vi två i gruppen. Läraren var bra och det var härligt att det bara var vi. Slutade med plogsvängar idag, övergick nästan helt till glid/slide-svängar. Nästa steg är kantsvängar. Imorgon ska vi nog upp I Gustavbacken, den jag blev upplurad i av pappa igår. Vår skidlärare tyckte absolut att vi skulle prova den. Får väl se hur detta slutar.. haha.. ;D
Imorse utanför stugan.
PUSSEN,
Sofie

10-01-10

Hejsan

Antar att jag blir den andra som skiver i denna blogg, haha. Erika heter jag och är 15 år, bor i malmö, går sista året i grundskolan, alltså nian, har tänkt söka in till frisörlinjen när de väl är dags. På fritiden dansar jag och är med kompisar osv, som dom flesta ungdomar i detta land ;)

Ja, idag har jag väl inte gjort så mycket, bara slöat framför teven och tittat på The Hills. Inte så kul kanske men ja, skitsamma.
Imorron är det åter till skolan igen, började faktiskt i fredags men de känns ändå segt att behöva gå upp tidigt imorron. Jaja sånt är livet, måste kämpa lite nu så jag kommer in på den skolan jag vill :).

Har inte så mkt mer att skriva, kanske inte så jätte intressant inlägg men ja, de kommer, you'll se ;)

ha de bra.
puss


10 Januari 2010

Hej!
Antar att jag blir den som skriver de första orden i bloggen. Mitt namn är Sofie, är 16 år och bor utanför Malmö. Går i ettan på Procivitas privata gymnasium, i härliga Sp1a! På fritiden rider jag och gör det man gör mest, träffar kompisar, umgås och festar. ;D Känns lite överflödigt med en presentation faktiskt, så jag lägger av med det nu. Tanken är att min kära kusin Erika och jag ska ha denna blogg tillsammans, men vem hon är får hon berätta själv.
Jag är i Sälen med en del av släkten just nu (inte Erika, som inte 'pallade' följa med...) och kom nyss in från backen. Första gången jag åker i hela mitt liv. Vi kan väl säga såhär, efter att ha ramlat x antal gånger tar jag mig ner från barnbacken utan större problem. Blev dock upplurad av min fabror och pappa i den största backen här som då är både brantare och längre än lilla barnbacken Pelle. Det gick.. sådär. Ska ut snart igen och kämpa men man är hyfsat utmattad nu. Det är kvällsåkning ikväll så man lär somna gott.
Skriver mer + bilder ikväll.
PUSSEN OCH KRAMEN! :D

RSS 2.0